TOP OF MY WISHLSIT

Jeg trenger sårt en ny telefon! Jeg har hatt min kjære Sony Ericsson W992 i snart 3 år nå og den begynner å bli kraftig treig og utslitt. Den vant jeg i en Valentines konkurranse Tele2 hadde. Objektivet til Canon som er EF 50mm f/1.8 kunne jeg virkelig trengt nå når jeg skal til Sør-Afrika. Den andre jeg har er så stor, tung og veldig dyr- så hadde vert greit med et litt mindre alternativ. Dette er vel de viktigste tingene jeg trenger og burde fått meg før jeg reiser. Pluss noen type fjellsko, eller noen som er gode å gå i med litt høyde som jeg kan bruke i Afrika.

Har ikke kjøpt meg nye sko på evig lenge, jeg som elsker sko! Så de neste jeg vil kjøpe eller få meg er det svarte paret og dermed det rosa. Har ingen slike sko, som kan brukes til både hverdag og fest. De svarte er ca 11.5 cm imens de andre ligger på 12cm- akkuratt passe for meg! De er litt Jeffrey Campbell lignende, men synes desse er mye finere OG billigere.

Jeg elsker desse to veskene! Digger nagle detaljene og fargen på den ene og elsker fargen på den andre. Me waaant

                

Jakken trenger jeg, plus den er råfin og jeg elsker fasongen på den! Gensern og shortsen er bare veldig store cravings som jeg sikler mye over og har veldig lyst på.

Jeg trenger sårt en god rettetang til alle mine krøller som ikke vil ligge pent. Er egentlig ikke noe sånn merke-menneske, men alle sier at GHD er den beste uansett så kunne jeg virkelig tenkt meg en slik.

Og sist men ikke minst noen ganske så fine innvisteringer! En sånn jakke har jeg helt sykt lyst på, de sleger dem overalt og jeg likte detalsjene og snittet på denne veldig godt. Alle har jo dip-dyed shortser og jeg kunne heller virkelig tenke meg en skjorte for den der var helt utrolig fin!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronica - vant over kreften

Veronica - vant over kreften

21, Kvinnherad

Det jeg skriver om har formet meg som person og kanskje andre forstår bedre hvorfor jeg er den jeg er og hvordan jeg har det. Kanskje du kjenner deg igjen?

Kategorier

Arkiv

hits