GLEDER MEG SÅNN TIL TYRKIA!

Q

Disse to nydelige jentene er de jeg skal reise til Tyrkia med den 18.juli! Anette og Maria Er ei som heter Rikke og som skal være med, kjenner hun ikke, men virker veldig hyggelig så dette blir en helt super tur. Jeg gleder meg så sykt masse til late dager på stranden, masse bading, bli brun, spille masse volleyball med Anette som vi gjorde på Alcudia for 4 år siden, feste, danse og ha det sykt gøy ute. Har aldri vert ute å festet i syden før så dette kan bli spennende, håper de er klare for all dansingen min!

Jeg er forsatt syk, har begynt å hoste og er ikke i noe form. Har vel vert sånn siden onsdag i sist uke ca.. er ikke noe gøy og vil ikke være syk lenger! Hadde det ikke vert for at jeg var syk hadde det vert litt mer aktivivtet her. Er kaldt ute også, håper bare værmeldingene holder det de sa skulle bli imorgen- knall sol! Krysser fingrene for at jeg blir bedre snart.

Ha en fin dag da!

2 kommentarer

Stine

26.06.2012 kl.12:21

Kul blogg :)

Veronica - vant over kreften

26.06.2012 kl.14:43

Stine: Tusen takk for det!! :-)

Skriv en ny kommentar

Veronica - vant over kreften

Veronica - vant over kreften

21, Kvinnherad

Det jeg skriver om har formet meg som person og kanskje andre forstår bedre hvorfor jeg er den jeg er og hvordan jeg har det. Kanskje du kjenner deg igjen?

Kategorier

Arkiv

hits