SÅ REISESYK AT DET GJØR VONDT

Jeg har ikke vert i syden på 4 år! 4 ÅR!! Det er lenge det .. Ifjor sommer fikk jeg jo ikke gjort så mye siden jeg var syk så i år skal jeg dra den helt ut. Det blir syden tur med herlige jenter, en liten harrytur til Sverige (håper jeg) også drar jeg jo til Sør-Afrika i september- woho! Sist gang jeg var i de varmere strøk var jeg på Alcudia med mitt kjære herlige søskenbarn/bestevenninne Anette og hadde the time of my life. Lange dager på stranden med soling, masse bading, sandvolleyball bare vi to og enda mer bading og soling. Livet var så utrolig herlig og det er de beste ukene i live mitt.

Siden jeg må være veeldig forsiktig i solen pågrunn av der jeg har hatt stråling så er jeg på en måte litt " redd" solen. Jeg pleier aldri å bruke solkrem fordi jeg har pleid å fått soleksem av å bruke det så har ikke gjort noe mer med det enn å bare unngått solkrem. I år så har jeg ikke noe valg- fordi jeg kan ikke bli solbrent på bringen, halsen eller bakpå øverste rygg/skuldre siden det er der jeg har hatt stråling. Blir jeg solbrent så får jeg stygge merker som aldri går vekk og det vil jeg helst unngå på det sterkeste. Ikke bare det, men siden huden min alltid har vert så sensetiv og ble ikke akkurat mindre sensetiv etter både cellegift og stråling må jeg bruke dyr og høy solfaktor. Det er snakk om 30 og 50 i solfaktor, smøre ofte og mye og være veldig obs hele tiden- slitsomt! Så det må nok bli en rutine jeg fint må komme meg inn i.

Men jeg gleder meg veldig til denne sommeren. Det er den årstiden jeg elsker og skulle ønske varte hele året. Synd det ikke blir så mye sommervær her jeg bor, hater det. Så da er planen at den 18 juli skal jeg og noen søte jenter reise til Alanya. Jeg og min kjære Anette skal være i kun 1 uke og de to andre jentene i 2 uker. Det blir sånn siden det er første gang jeg skal være i så sterk sol etter strålingen og jeg er litt nervøs og Anette har kun ferie i to uker så vil ha den ene hjemme med familie og slekt. Vi skal på et all inclusive hotell som ligger ca 200m ifra stranden, er et helt greit hotell og prisen tror jeg ikke vi hadde fått så mye mer lavere så dette blir nok bra!

Det bare kløør i fingrene og jeg vil bare reise med en gang. Jeg tenker på alle klærne jeg vil pakke og gå med, at jeg får brukt de nye bikiniene mine jeg kjøpte i London, volleyballen må være med og jeg vil bare hive meg på første fly! Jeg vil kjenne den varme sanden mellom tærne, den deilige temperaturen i vannet, hvor digg og avkjølende det er etter å ha ligget slakt og stekende i sola. Eller jeg bør helst holde meg under parasollen da men, litt i solen kan jeg jo være. Det kommer til å bi så herligt! Gleder meg til å bade masse, sole meg og bli brun og fin, nyte livet og kose meg med søte jenter. Jada, ut blir det og vi kommer nok til å danse til vi ikke klarer mer- men jeg er det for å nyte livet, ikke slite det ut av bare festing. Men gøy skal det bli uansett!!

Det er lenge til vi reiser, noe som er så utrolig kjipt siden det bare verker etter å hive seg på første fly, men trøster meg med at jeg kommer til å ha huset for meg selv i hele to uker fordi resten av gjengen reiser til Tyrkia selv og skal på ferie der. Noe av det beste er den friheten du får av å ha huset for deg selv! Så satser på tiden flyr avgårde og dagene går fort. Herregud som jeg gleder meg!

 

 

2 kommentarer

Ida

22.06.2012 kl.00:44

Ka heite hotelle dåke skal på?:)

Veronica - vant over kreften

22.06.2012 kl.15:05

Ida: Hotellet vi skal på heite Gold Safran!

Skriv en ny kommentar

Veronica - vant over kreften

Veronica - vant over kreften

21, Kvinnherad

Det jeg skriver om har formet meg som person og kanskje andre forstår bedre hvorfor jeg er den jeg er og hvordan jeg har det. Kanskje du kjenner deg igjen?

Kategorier

Arkiv

hits