YESTERDAY: TIL HAUKELAND PÅ SJEKKBeste brusen som finnes!!

Igår reiste vi tidlig til Bergen for jeg hadde både CT og legetime på Haukeland. Har sjekk hos legen hver 3 måned, noe som egentlig ikke gjør meg noe, men før igår. For at CT bildene skal bli tydelige nok må jeg drkke en kontrast sånn at de som er på innsiden av kroppen de skal ha bilde av blir synligere. Den kontrasten smaker så grusomt og jeg blir så kvalm at det er helt forferdelig. Jeg måtte drikke 11dl av det ekkle greiene blabdet med enten saft eller juice i 3 timer, imens vi kjørte! Jeg assosierer den kvalmen veldig med når jeg fikk cellegift så det er en av mine største frykter og jeg var helt ifra meg. Tårene presset på, jeg klarte så vidt å få det i meg og når jeg hadde burkt en halvtime på å få i meg det ene glaset, var det et nytt ett. Jeg var så kvalm, hadde ingenting kompakt i magen siden det ikke er lov å spise eller drikke noe annet til du er ferdig med CT og jeg orket nesten ikke å få det i meg.

Når vi endelig var fremme så var det å gå til CT'en, men først innom til frisøren og hilse på. Jan ble veldig glad for å se meg og var kjempe imponert over hvor mye hår jeg har fått tilbake igjen- woho! Utrolig hyggelig mann alltså, supre de som jobbe på frisøren på Haukeland. Etter det var det ned å vente på timen min til CT. Jeg ble tatt inn, må ta av alle smykker og til og med bh'en åså får jeg i tillegg til den kontrasten jeg drakk, noe sprøytet inn også. Så var det bare til å legge seg i maskinen, jeg var så kvalm og følte jeg skulle spy når som helst. Så ligger du der, må holde pusten når de tar bilde og siste del er der de sprøyter inn siste dose- den er helt jævlig. Du blir helt varm i underlivet, kjennes ut som du ikke rakk toalettet, du blir varm, får rar smak i munnen og kvalmen ble mye verre. Føltes ut som om jeg skulle svime av når som helst. For jeg på ta opp armene på siste del også, trudde jeg skulle dette i golvet og kaste opp. Endelig var marerittet over og jeg kunne reise meg, mye gikk rundt men fikk et glass vann og det ble bedre. Kom ut til mamma og pappa og var sjeleglad for at alt var over, det eneste som manglet var kjæresten min. Han fikk ikke fri fra jobb noe jeg ble så sykt lei meg for...

Etter det var det mat og shopping i Åsane. Jeg synst så synd på meg selv og gjorde noen skikkelig brae kupp på min elskverdige butikk H&M! Så var det rett hjem der pappa stekte hjortekjøtt og endelig fikk jeg sett min kjære og lagt meg i min kjære seng jeg hadde lengtet etter hele dagen. Men det viktigste er at jeg hadde jo time hos legen min også, ingenting var gale og alt så bra ut- WOHO! Så det må til og det er det som er det viktigste. Nå blir det feiring med min fantastiske Anette, med noe godt å tygge på og en ny PLL episode! Iiiii, gleder meg. Hun fikk 5'er på eksamen og er ferdig på skolen og jeg er forsatt helt frisk. Guu som vi skal kose oss!

 

Ha en fin dag!

Én kommentar

Beliebers♥

13.06.2012 kl.14:46

Bra blogg.

Liker det du skriver om !

Stå på!

Sjekke bloggen min/vår ??

Skriv en ny kommentar

Veronica - vant over kreften

Veronica - vant over kreften

21, Kvinnherad

Det jeg skriver om har formet meg som person og kanskje andre forstår bedre hvorfor jeg er den jeg er og hvordan jeg har det. Kanskje du kjenner deg igjen?

Kategorier

Arkiv

hits