JEG SKAL TIL SØR-AFRIKA Å JOBBE MED LØVER!!

Ja, du leste rett- JEG SKAL TIL AFRIKA OG JOBBE SOM FRIVILLIG MED MASSE FANTASTISKE DYR!

Jeg har tenkt på dette i flere måneder og har ikke klart å bestemt meg før igår. Herregud jeg kan ikke tro jeg skal til Afrika i september, helt alene .... Det var jo et skikkelig stort og litt skummelt valg, synes jeg. Det er jo en stor drøm for meg å kunne kose og stelle med de store, vakre kattedyrene. Jeg elsker jo dyr, har alltid gjort det er et skikkelig katte- og hunde menneske! Får jo totalt koseakutt hver gang jeg ser en hund eller katt. Og tanken på å kunne få kose med noe så fantastisk er bare helt absurd!

Inspirasjonen til denne turen har jeg fått for det meste av Elise Bahia. Hun har jobbet gjennom x-plore som har alle desse forskjellige prosjektene du kan dra på for å jobbe som frivillig. Først var hun på Lion Breeding i Zimbawe og i år var hun i Pretoria Lion Park i Johannesburg. Det var egentlig der jeg ville dra, men i all min skuffelse så jeg det var fullt. Jeg ble utrolig lei meg .. MEN, jeg har sendt mye mail med ei utrolig hyggelig dame som heter Siren som jobber innen X-plore og sendte henne en ny mail med hva som hadde skjedd.

"Jeg tror jeg har noe som kan få deg til å smile igjen"

Det er komt et nytt prosjekt som heter Predator Adventure Park som ikke er komt ut på nettsiden deres en gang og at det var så å si helt likt som Pretoria Park, bare med enda mer dyr! Mer dyr?? Det blir jo ikke bedre!! Jeg ble helt utrolig glad, tror aldri humøret mitt har skiftet så fort. Tingen er at Lion Breeding var egentlig den plassen jeg alltid hadde lyst til å dra, men som var veldig dyrt for 3 uker. Plutselig hadde Elise vert på en ny og like fin plass, bare med enda flere dyr som kostet mye mindre for tre uker. Wo

ho! tenkte jeg da. Så ble super glad når jeg får reise for litt mindre penger alikevel og får jobbe med dobbelt så mangen forskjellige kattedyr! Lykke!Tingen er at denna parken jeg skal til har jo løver, tigre, hyene, leopard, geopard, ville hunder, servil og caracal kattedyr. Jeg vet ikke så mye, om det er noen små og store eller bare små eller bare store. Men det er nok sikkert mye forskjellig. For jobben her går ut på å måte dem, kose med dem, leke og gå turer med dem. Du skal skrive dagbok om hvor mye de spsier hva de gjør og når de går på do osv. Må stå kjempe tidlig opp og det er mye å gjøre helt ut til ettermiddagen. Du må hjelpe til med å slakte og gjøre til maten til de større kattedyrene, vaske, fikse ting rundt i parken og hjelpe til der det trengs.

Målet er å hjelpe til å øke bestanden til de forskjellige dyrene. Det er så trist å si at før fantes det over 250 000 løver og idag finnes det kun rundt 18-25 000. Det har mye med den forbanna jakten å gjøre, men både sykdom og befolkningsspredingen har mye skyld også. Det er helt sykt å tenke på at jeg skal hjelpe til og gjøre en liten del i det å kunne øke bestanden til de fantastiske dyrene. Jeg er både spent og nervøs på samme tid. er så uvirkelig å tenke at en av mine drømmer kommer til å komme i oppfyllelse- helt magisk!


Detter er servil og caracal, kjempe søte!

Er så mye å fortelle så kommer nok flere innlegg. Må bare betale et depositum nå så er det gjort!  Herregud, sommerfuglene i magen er jo going totally crazy!

 

Bildene er lånt fra Google og Livingdoll.modette.no

2 kommentarer

Lena

07.06.2012 kl.15:43

Åh, heldig!! Har vurdert det selv :D

Veronica - vant over kreften

07.06.2012 kl.16:14

Lena: Ja det skjønner jeg veldig godt! Er så glad jeg bare har tatt tak, gjort noe med det og meldte meg på. Drømmer kan fakiskt komme i oppfyllelse ;-)

Skriv en ny kommentar

Veronica - vant over kreften

Veronica - vant over kreften

21, Kvinnherad

Det jeg skriver om har formet meg som person og kanskje andre forstår bedre hvorfor jeg er den jeg er og hvordan jeg har det. Kanskje du kjenner deg igjen?

Kategorier

Arkiv

hits