PITBULL I OSLO IDAG!

Jeg er egentlig ganske små-deppa over at jeg ikke er der ikveld å får opplevd den fantastiske mannen igjen, ikke nok med at han kan synge og lage helt super musikk, men danse kan han også! Sist gang jeg såg han var i Koneparken når jeg var russ for 2-3 år siden, det var tider det. Skulle bare ønske han kom til Bergen istedet! Men uansett så hadde jeg sikkert ikke hatt noen å reise med, sukk. Jeg elsker og digger musikken hans, noe jeg har gjort ganske lenge. Den er så rytmisk og får beina, rumpa og humøret mitt på g med en gang. De er så sykt heldige de som får oppleve han idag, drit misunnelig!!

Noen av mine favoritt sanger av denne mannen må vel bli:

 

De to beste albumene hans må bli de som kom ut i 2009 som heter Starring in Rebelution og de nyeste som kom nå i 2011 som heter Planet Pit! Har du et annlegg med bra bass og høytalere får musikken de lille ekstra som gjør at du bare får enda mer lyst til å danse- noe jeg elsker og håper jeg får en hel kveld med snart!

- Pitbull med The Anthem-

- I know you want me-

-Shut it down med Akon-

-Shake-

 

8 kommentarer

21.06.2012 kl.21:54

Jeg treffer deg gjerne og går på konsert med deg visst han kommer til Bergen :-)

Klem fra bergensjente

21.06.2012 kl.21:56

Var forresten på konserten i Oslo:-) heeeeelt fantastisk:-) fikk hilst så vidt på han ved en tilfeldighet da han var på vei tilbake til hotellet etter konserten.

Veronica - vant over kreften

22.06.2012 kl.11:05

Anonym: Åå så koslig å høre! Tviler på han kommer til Bergen, men hadde vert utrolig digg om han gjorde det. Digger den mannen :-)

Klemklem

Veronica - vant over kreften

22.06.2012 kl.11:07

Anonym: WOW! Herregud jeg er så misunnelig!! Lucky you da, jeg hadde så dratt hadde det ikke vert for at det var i Oslo, alt for langt borte :- / Tror jeg hadde slengt meg rundt halsen på han og vist noen moves :-D hehe

22.06.2012 kl.21:38

Hehe... Håper han vil komme til koengen i Bergen. Mange store artister som har vært der de siste årene:-) Jeg var på Rihanna konsert der i fjor:-) Reiste forresten helt fra Bergen med tog,midt i eksamenstid, bare for konserten!! Var helt suuupert. Skal reise neste gang han kommer til skandinavia uansett hvor det er. Bare til å hive seg med...:-)

22.06.2012 kl.21:42

Du har forresten fått en ny fast leser av bloggen din:-) :-)

Veronica - vant over kreften

26.06.2012 kl.14:42

Anonym: Ja! Det hadde jo bare vert helt fantastisk :-) Er ikke noe fan av Rihanna, men var på Kanye og det var utrolig digg! Wow, misunner deg. Du reiste vel ikke alene?

Veronica - vant over kreften

26.06.2012 kl.14:43

Anonym: Woho! Så hyggelig da, Anonym ;-) Setter pris på det!

Skriv en ny kommentar

Veronica - vant over kreften

Veronica - vant over kreften

21, Kvinnherad

Det jeg skriver om har formet meg som person og kanskje andre forstår bedre hvorfor jeg er den jeg er og hvordan jeg har det. Kanskje du kjenner deg igjen?

Kategorier

Arkiv

hits