UPROFESJONELTDette har provosert meg en liten stund nå og jeg synes det er veldig uprofesjonelt. Det har seg sånn at du kommer i kontakt med forskjellige hyggelige mennesker som holder på med foto, styling osv. De snakker med deg, vil ha deg som modell og kunne virkelig tenkt å hatt en photoshoot med deg pågrunn av hvordan du ser ut. Etter det jeg har gått gjennom så er jo det et skikkelig selvtilitt-boost å høre!

Jeg har følgt med på Americas next top model helt ifra starten av og nå er det 18 sesonger, så det er en god stund. Har alltid blitt veldig inspirert og elsker å se hvordan bare klær, sminke og styling kan skape så fantastiske bilder. Stylingen er alltid så spennende og jeg kunne like mye tenkt meg bak kamera som forann. Før så ville jeg bli modell, men til eldre jeg og til mer jeg så hva det egentlig gikk ut på så forstod jeg jo det at det ikke var noe for meg å bygge et liv eller karriere på. Jeg elsker å ta bilde, jeg elsker ikke å ta bilde av meg selv fordi jeg synes jeg er så vakker eller noe- men hva følelse jeg kan få frem i et bilde og hva uttrykk det gir. Jeg synes det er litt flaut å legge ut slike bilder, men jeg burde jo ikke brydd meg. Men det jeg faktisk virkelig bryr meg om er personer som skal være profesjonelle innenfor det de holder på med avtaler og sier slike ting som gir deg inntrykket av at: "Hey, DEG har jeg lyst å jobbe med og skape noe sammen med!" men nei. Kontakter de deg? Nei. Hører du noe fra dem igjen angåande hva som kunne blitt gjort? Nei. Ser du de tar bilder av mangen andre og ikke deg? Ja ....

Det virker kanskje litt hårsårt av meg å reagere sånn som jeg gjør, men hallo? Du går gjennom det å få kreft, mister det nydeligste du hadde, går gjennom helvette og selvtilitten blir lavere og treffer plutselig veggen. Hvordan tror du det da føles når en person vil ta bilde og style deg, sier at du er så nydelig og kunne virkelig tenke seg å en shoot og at vi må ta å gjøre det en gang, men aldri tar kontakt? Det føles ganske så kjipt, vertfall når du ser de har forskjellige andre shooter og prosjekter sammen med andre jenter.

Det er ganske irriterende og skuffende at personer sier og gjør sånt når du er der du er og har gått gjennom det du har gått gjennom å gir deg falske forhåpninger og selvtilitt-boost. Jeg hater når folk ikke står for det de sier eller holder hva det avtaler eller gir deg inntrykket av. Synes det er uprofesjonelt og de bør skjerpe seg litt. For all del, hyggelige mennesker og ikke stygt ment mot dem som person! Men ikke hold på sånn. Det virker kanskje ikke så big deal, men for meg er det det. Men gått gjennom kreft eller ikke, er forsatt uprofesjonelt og jeg er sikkert ikke den eneste som har opplevd dette.

Skjerpings.

Så legger jeg med dette bilde for jeg har ingen grunn til å bli flau eller føle meg dum, er faktisk under den perioden jeg gikk på cellegift og ikke hadde hår på hode,
så here it goes!

Ellers, ha en super fin søndag. En skikkelig solfyllt uke er i vente og jeg skal snart til London. Woho!

 

4 kommentarer

Sandra

22.05.2012 kl.11:50

Hei Veronica! Liker bloggen din! ;)

Skjønner at du finner dette frustrerende, men dersom du ikke har hatt en konkret avtale med desse fotografene/stylistene, så synes jeg det er synd å kalle det uprofesjonelt. Det finnes nok mange av de som er dèt også desverre.. Men mange har en travel timeplan, og dersom det er en Tfp shoot du/dere snakket om, så vil du nok fort bli nedprioritert blant dem som faktisk betaler for seg. I min tid som modell selv så opplevde jeg å måtte være ganske hardbarket og ha en stå-på vilje om man vil "komme seg frem". Ta kontakt med de det gjelder og spør rett ut om å få laget en avtale om fotoshoot.

Skøyarstrek

31.05.2012 kl.19:00

Det er dessverre mange uprofesjonelle i de fleste yrker, noe som er utrolig dumt...

Bildet av deg var nydelig! :-)

-Stine

Skøyarstrek

31.05.2012 kl.19:00

Det er dessverre mange uprofesjonelle i de fleste yrker, noe som er utrolig dumt...

Bildet av deg var nydelig! :-)

-Stine

Veronica - vant over kreften

31.05.2012 kl.20:53

Skøyarstrek: Ja, det er utrolig synd. Ååh, så hyggelig! Tusen tusen takk for det :-)

Skriv en ny kommentar

Veronica - vant over kreften

Veronica - vant over kreften

21, Kvinnherad

Det jeg skriver om har formet meg som person og kanskje andre forstår bedre hvorfor jeg er den jeg er og hvordan jeg har det. Kanskje du kjenner deg igjen?

Kategorier

Arkiv

hits