BLITT ÅRETS PAR OG VANT TUR TIL LONDON
"Hei! Ehm duu, jeg har en ganske så fin nyhet å fortelle deg jeg" "Åh, hvaa daa? Skjer?" "Du og Magnus er blitt årets par og har vunnet en tur til London!!"

Jeg hylte av glede! Kunne ikke tro hva jeg nettopp hørte og skjønnte egentlig svært lite, men herregud jeg ble jo helt i lykkerus! Den kjære mammaen til Magnus hadde da alltså meldt meg og mine kjære på en konkurranse som hadde med senteret her å gjøre som er blitt 4-5 år eller noe, som skulle ha moteshow og litt andre ting. Det stod en annonse i avisen om noen kjente til "Årets par" og da hadde Britt Elin meldt meg og min kjære på og vi vant! Vi hadde ingen aning og ble utrolige glade- spesielt jeg som har hatt så lenge lyst å reise til London.
Jeg var så heldig og fikk en super jentetur til London før jeg ble syk og har bare lengtet tilbake etter det. Ikke bare at det er en kjempe fin by, men det er super billigt der, kles butikker man drømmer seg bort i og utrolig koslige og hyggelige mennesker. De er så høflige og imøtekommende, elsker det! Så etter sist gang lærte jeg å ta lite med meg og nå skal vi begge ha store kofferter sånn at jeg kan både fylle min og halve hans, woho! Han er ikke så shopping-frelst som meg så han får sikkert mye ekstra plass- yay!

Så da blir det tur til London ganske snart! Får transport til og fra flyplassen, fly, hotell, valgfri musikal og skal væra der i tre netter. Jeg gleder meg vertfall veldig mye, ikke bare til shopping og masse butikker, men at jeg faktisk får reist med han jeg har vert så lenge sammen til utlandet, får gjort noe sånt fint sammen og opplever noe annet enn Norge. Glad for at jeg har en som kan bære posene for meg da, haha. Dette er bare helt fantastisk, det er noe jeg virkelig trenger og føler selv jeg har fortjent etter alt jeg har vert gjennom. Har aldri vunnet noe som dette så dette er skikkelig stort for meg!

 

Vi fikk masse annet også! Dette fikk jeg vite på torsdagen og fikk beskjed om å møte opp på frisøren Tango neste dag. Jeg mistet jo alt håret mitt og skal jo spare til lengre så ville ikke klippe eller gjøre no særlig, men kom fram til å klippe litt bak og tuppene. Ble mer frisyre på det og ble fornøyd! Ble jo totalt bortskjemt, fikk to kurer i håret og de sa at det var alt for fint og friskt til å gjøre noe med nesten. Veldig deilig å bli dillet så mye med, Magnus også fikk finpusset på håret sitt. Skulle møte opp på lørdagen klokken 10 for å finne klær vi skulle ha på oss på podiet, fikset på håret og jeg ble sminket. Vi var veldig nervøs begge to og såg egentlig ikke noe særlig fram til dette- flauuut. Men gikk bra og vi fikk masse andre fine gaver:

Fikk blant annet Moods of Norway toalettveske, kokebok, krydder, brødboks, armbånd til 400kr, gavekort på Euro Sko til 500kr og våres første dyyre sølvtøy! Pluss et strykebrett, noe termos greier ifra den ene sportbutikken og en taske du har rundt hoftene med flaskeholder, en liten flaske og lommer fra den andre butikken. Mye greier alltså, trodde turen var nok vi! Men er kjempe glad for alt og setter stor pris på det. Dette har vert helt supert! Jeg har kost meg, litt stresset men ellers ganske bra. Ble kebab og kos med Anette etterpå også ble det ut seinere på kvelden å feire meg og min kjære litt og Nathalie som jeg var på et kjempe gøy jentevors hos, stor koste meg.

Prøvde å få tak i flere bilder av oss på podiet, men har ikke fått det enda. Har et bilde da, litt dårlig men så ser dere hva vi måtte gjennom- haha.

 

 

Vi gleder oss vertfall helt utrolig mye! Håper det blir en helt fantastisk tur. Og tusen takk for alle gratulasjonene

 

Én kommentar

Amalie

07.05.2012 kl.18:11

Åå, så utrolig gøy og søtt gjort av henne!! Glad på dine vegne :-D

Skriv en ny kommentar

Veronica - vant over kreften

Veronica - vant over kreften

21, Kvinnherad

Det jeg skriver om har formet meg som person og kanskje andre forstår bedre hvorfor jeg er den jeg er og hvordan jeg har det. Kanskje du kjenner deg igjen?

Kategorier

Arkiv

hits