VICTORIA SECRET'S BIKINIES


Denne bikinien hadde en helt fantastisk farge! Digget trusen- kjøpes HER. Denne er så skjønn! Fargen er fresh og kjempe fine detaljer- kjøpes HER


Denne bikinien var så enkel men stilig på samme tid, like it! Kjøpes HER. Stjerner er noe jeg alltid har likt! Synes denne er råstilig- kjøpes HER.


Elsker formen på denne! Fargen er så søt og liker vrien på overdelen- kjøpe HER. Denne var helt enkel og svart, men alikvel litt sexy -kjøpes HER.


Denne bikinien er råålekker! Formen og detaljene er så flotte- kjøpes HER. Stilig, men helt enkel hvit bikini med kjempe fine detaljer! kjøpes HER.

 

Du kan jo drømme deg heelt vekk innpå der jo! Det er så mye fint og jeg har lyst til å bare velge og vrake nedt som jeg vil. Modellene er jo så utrulig flotte og! Skulle ønske de kunne bruke fantasien litt mer her i Norges "bikini produksjon" og lage noe mer fint sånn som det fantastiske Victoria Secret har klart. Det hadde gjort seg det!

Ønsker seg ønsker seg ønsker seg!!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronica Eidsvik

Veronica Eidsvik

21, Kvinnherad

Det jeg skriver om har formet meg som person og kanskje andre forstår bedre hvorfor jeg er den jeg er og hvordan jeg har det. Kanskje du kjenner deg igjen?

Kategorier

Arkiv

hits