Del 4: Den onde sirkelens ekstra runde

"Kan ikke se noe gale. Vist det ikke har forsvunnet når det er gått to uker får du komme tilbake igjen."

Fikk jo bestillt meg time hos legen, men var ikke hos fastlegen min fordi ho hadde ingen ledige timer og jeg trengte den jo med en gang for å se hva dette var for noe så da ble det en annen. Han undersøkte litt på meg, såg på de typiske områdene hvor lymfeknuter dukker opp vist det er noe og han kunne kjenne noe andre litt dypere rundt halsområde og en liten antydning under armen. Men jeg hadde ingen symtomer til noe som helst og var oppegående som bare det så han kunne ikke se noe gale. Så jeg dro der ifra og ante ingen fare!

To uker gikk og det hadde ikke blitt bedre for å si det sånn, det hadde jo komt en til! Så nå var det to klumper der det kun hadde vert en. Jeg bestillte time med en gang og kom tilbake til samme legen. Han såg på det og kom fram til at han ville sende meg til Stord på ultralyd for å være helst sikker på at dette ikke var noe alvorlig på gang.


Jeg feiret 20års dagen min og hadde mangen gøye helger ute med venninnene mine.


Reiste til London i mellom tiden og hadde det utrolig gøy! Shoppet og storkoste meg.

Måtte utsette det en uke pågrunn av London turen, jeg tenkte ikke så mye over det egentlig. Ville bare finne ut av dette. For til Stord rundt den 21.mars og  mamma var med meg, så jeg var ikke alene. Kom inn og satte meg ned i en stol også kom det en mann og begynte å kjenne og trykke der jeg hadde lymfene. Det gjorde utrolig vondt, nå hadde de blitt skikkelig ømme og det gjorde kjempe vondt når du trykket på dem. Nå hadde det jo blitt tre stk som stakk ut av halsen på meg.

"Jeg kan ikke se noe alvorlig og er litt usikker på hva vi skal gjøre videre med deg. Bare vent litt så skal jeg høre med de andre." Han virket litt ny og sikkert ikke like erfaren som dem han skulle spørre. Virket som om han var usikker på om det var gale nok til å sende til haukeland eller ikke fullt så gale til å bare la det vær. De kom fram til at jeg skulle sendes til Haukeland for blodprøver, sjekk og muligens en biopsi. Javell, da fikk de vertfall sjekket meg og finne ut hva som gjør at dette ikke slutter å vokse.

Så nå var det bare å vente på å få time ifra Haukeland, som vertfall kom til å ta tid..

to be continued ...

 

 

Én kommentar

Lars Martin Teigen

12.03.2012 kl.14:44

Kjenne meg litt igjen her. Ken kan tru at nåken klumpar kan væra nåke så grusomt.

Skriv en ny kommentar

Veronica Eidsvik

Veronica Eidsvik

21, Kvinnherad

Det jeg skriver om har formet meg som person og kanskje andre forstår bedre hvorfor jeg er den jeg er og hvordan jeg har det. Kanskje du kjenner deg igjen?

Kategorier

Arkiv

hits