Del 3: Den onde sirkelens ekstra rundeHar gått til fysioterapi en gang i uken hos ei utrulig flink ei på Husnes i snart øve 2 år no. Men ho ligger ikke innenfor der vist du blir henvist av lege får du det dekket. Kunne virkelig trengt å gått to ganger i uken, men det blir fort dyrt. Ho knepper, knår og maserer veldig hardt for å få gang på blodsirkulasjonen. Av og til bruker ho til og med nåler med strøm i, vist ikkje så trykker ho nålene ifra bare nåken millimeter til 4 cm ned i muskelen og beveger nålen samtidig. Er etter en sånn time du virkelig vet hva smerte er for noe. Men vondt skal vondt fordrivast ..

Siden vi fant ut at det var det som gjorde at jeg har så vondt i hode hele tiden har ting blitt litt mer avslappende og jeg er ikke halvparten så dårlig som jeg var før. Sjeldent sengeliggende og vet hva jeg må jobbe med. Men tingen er at dette har holdt på så lenge over veldig lang tid noe som gjør at det ligger veldig dypt og trenger mye behandling. Nå kan ikke fysioterapauten min gjøre noe mer enn hva ho har gjort til nå, så da var det å gå videre til neste alternativ, psykomotorisk fysioterapi, men det er en helt annen sak.Jeg er anspent over hele meg. Verst i overkroppen! Skuldre, rygg, hals og nakkeområde. Når musklene ikke får nok eller skikkelig blodsirkulasjon får ikke hjernenden oksygenen den skal ha som gjør at hodepinen er der hele tiden. Etter en time hos fysioterapauten min la ho merke til enda et veldig stramt område med halsen og jeg kjent selv at det var ganske stramt. Jeg skulle vise mamma hvor anspent og stramt det området var og kneppet til .. "Wow, hva var det for noe? En klump?? Æææ, mamma hva er det for noe!!?" "Neida, sikkert ingenting. Slapp av. Bare spørr fysioterapauten din imårra du."

Bildet er tatt 31.januar 2011

Det var litt vondt når jeg knepte på den, litt øm. Jeg hadde ingen anelse over hva det kunne være. Skulle til fysioterapauten min neste dag så jeg spurte ho med en gang om hva det kunne være. Jeg var ikke direkte redd eller noe og tenkte ikke særlig over det, men hadde aldri vert borti noe sånt før og lurte veldig på hva det kunne være. "Lymfeknute" svarte Monica. "Bare gå til lege og få det sjekket du, sånn at du er sikker på at det ikke er noe gale" Jada, heilt greit tenkte jeg og bestillte time neste dag.

 

to be continued ..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronica Eidsvik

Veronica Eidsvik

21, Kvinnherad

Det jeg skriver om har formet meg som person og kanskje andre forstår bedre hvorfor jeg er den jeg er og hvordan jeg har det. Kanskje du kjenner deg igjen?

Kategorier

Arkiv

hits