Del 1: Den onde sirkelen
" Komme eg til å få sova i natt? Kor vondt i håve komme eg te å ha imåro på ein skala ifra 1 te 10? Ka som gjere at eg har så vondt i håve? Koffor funke ingen smertestillande eller anna medesin på meg? Blir eg nåken gong skikkelig frisk? Får eg nåken gong spelt volleyball skikkelig igjen? Komme eg te å klara å gjennomføra skulen? Klare eg å komma meg på skulen imåro? Komme eg nåken gong te å vokna opp ein dag uten smerte ..? "

 
 Dei tankane hadde eg i nesten 4 år før eg fant ut ka som gjorde at eg var/er så dårlig konstant- Den onde sirkelen. Du er beskymra, stresse, tenke for mykje og klare virkelig ikkje slappa av. Stress føre til anspenning, anspenning føre til lite blodsirkulasjon i musklaturen som føre til spenninga som stråle ut til håve som føre til håveverk 24/7. Du er sliten etter ei natt søvn fordi du annspenne deg ufrivillig når du sove, bite kjeven sammen og dette ikkje skikkelig ned på madrasso. Det er blitt ein ond sirkel som du føler aldri kommer til å ta slutt.

Du har prøvd all slags mulig migrene medesin siden legen din trudde det var det som var probleme, men ingenting funka og ein heil haug med penga rett ut vinduet. Nasespray, smeltetabeletta, vanlige tabeletta - you name it. Ingenting av tabeletta funka, kun Parlagin forte som du kun skal ta ein av fordi den er så sterk og ein person kan sovna av den fordi den er så sterk. Eg tok 2, faktisk 3 ein gong og smerten blei ein liten antydning mindre og eg var forsatt lika våken. Men etter eg hadde brukt opp ein boks så fekk eg ikkje meir, fordi det var avhengighetsskapande..

Fotsoneterapi, akupunktur, fysioterapi og listen forsette bare. Eg har vert hos utrulig mangen folk og sett om dei kan ha hjelpt meg, nåken har i liten grad og nåken har ikkje i da heila tatt. Eg var hos ein som dreiv med akupunktur og eg hadde opp til 50-60 nåler i heila kroppen, øve alt! Er ikkje det besta eg har vert med på for å sei det sånn. Men eg kunne jo ikkje gå der evig når det ikkje hadde stor nok effekt, så ka var det nesta? Komme denna onde sirkelen nåken gong te å ta slutt..?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronica Eidsvik

Veronica Eidsvik

21, Kvinnherad

Det jeg skriver om har formet meg som person og kanskje andre forstår bedre hvorfor jeg er den jeg er og hvordan jeg har det. Kanskje du kjenner deg igjen?

Kategorier

Arkiv

hits